Van Wees Wijchen

Van Wees Trailer Service is in september 2012 opgericht door Willem van Wees. Als zoon van carrosseriebouwer Wim van Wees is hij opgegroeid in de wereld van vrachtwagens en trailers. “Op mijn 12e begon ik al op zaterdagen met het vegen van de werkplaats van Jaspers Carrosseriebouw. In de jaren daarna volgde ik de opleiding Metaaltechniek en werkte tot mijn 19e bij Jaspers Carrosseriebouw. Voor mijn vervolgopleiding kon ik niet meer bij Jaspers blijven en dus maakte ik de overstap naar Floor Trailers in Wijchen. Daar volgde ik de opleiding tot 1e monteur. In 2010, toen Floor onderdeel was van Nooteboom, maakte ik de overstap naar Toscon.”

Maatwerk voor de transportsector

In april 2012 viel het doek voor Jaspers Carrosseriebouw. Het moment voor Willem om in het gat te springen dat ontstond. Hij nam de stap om voor zichzelf te beginnen. “Ik heb er toen bewust voor gekozen om niet alleen carrosseriebouw te doen, maar ook het onderhoud van laadkleppen en trailers te verzorgen.” Door de jarenlange ervaring bij Floor Trailers en Toscon is Willem gespecialiseerd in het onderhoud van trailers, met name de Floor-trailers. “Nog steeds word ik in raad en daad bijgestaan door Wim van Wees. Met zijn ruime 50 jaar ervaring in de carrosseriebouw kent hij de fijne kneepjes van het vak. Ondertussen is ook Kelly van Wees, mijn vrouw, verder op de voorgrond getreden. Hierdoor is van Van Wees Trailer Service een echt familiebedrijf geworden dat staat voor kwaliteit en goede service voor haar klanten.”

Onze klanten

Veel van onze klanten zijn werkzaam in de transportsector en verzorgen speciaal goederenvervoer, zoals nat- en drooggoed en koel- en vriesproducten. De officieel erkende trailers en laadbakken die zij gebruiken moeten voldoen aan speciale eisen. Denk aan geïsoleerde bakwagens. Onze klanten bevinden zich in heel Nederland. Zo onderhouden we een groot aantal trailers van Heijsterkamp en lossen we voor Dhollandia alle storingen in regio Nijmegen op.

Carrosseriebouw Wijchen

De werkplaats van Van Wees Trailer Service bevindt zich in Wijchen aan de Edisonstraat 28. Daar werkt een klein team van drie monteurs fulltime aan het bouwen, repareren en onderhouden van bakwagens, trailers en wissellaadbakken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 024 – 66 356 55 of mailen naar info@vwts.nl.