Trailer revisie

Trailer revisie, oftewel het kaal maken en helemaal opnieuw opbouwen van een trailer, is prijstechnisch vaak een beter alternatief dan een nieuwe trailer kopen. Trailerrevisie kan bestaan uit revisie van de opbouw, het besturingsgedeelte, de verlichting, de reminrichting of de laadklep. Ook kan een bakwagen of trailer compleet gerenoveerd worden.

Trailer laten reviseren

Of het nu gaat om de revisie van één, twee of drie meesturende assen of om het stralen en spuiten van een carrosserie of trailer. Ieder onderdeel van een trailer kunnen we reviseren. Een trailer laten reviseren biedt uitkomst wanneer u kwaliteit wilt behouden en tegelijkertijd kosten wilt besparen. Daarnaast is het soms nodig om een trailer te laten reviseren wanneer de regels rondom wegtransport daarom vragen.

Trailerrevisie Floor-trailers

Wij verzorgen vooral veel revisies van Floor-trailers. De meeste Floor-klanten zweren bij Floor en verlangen naar deze kwaliteit. Wanneer het chassis van de trailer goed is, knappen we de carrosserie van de trailer helemaal voor u op. Na trailerrevisie kan een trailer dan nog makkelijk 15 jaar mee.

Trailerrevisie Wijchen

Uw trailer laten inrichten met moderne techniek en apparatuur? Of de levensduur van uw oude trailer verlengen? In onze werkplaats in Wijchen hebben we alle onderdelen, materialen en kennis in huis als het gaat om trailerrevisies. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden en tarieven van trailerrevisie.