Floor-trailer

Een Floor-trailer is een kwalitatief ijzersterke trailer en gaat jarenlang mee. Floor-trailers worden niet meer gemaakt, maar door een oude trailer op te knappen bent u nog steeds verzekerd van een topkwaliteit trailer. Veel Floor-trailers komen dan ook in aanmerking voor trailerrevisie.

Floor-trailers Wijchen

Het bedrijf Floor Trailers was voorheen gevestigd in Wijchen. Willem van Wees werkte er en specialiseerde zich daar in het onderhouden en repareren van deze trailers. Floor Trailers leverde onder meer trailers voor zwaar transport, zoals gestuurde kraantrailers, uitschuifbare opleggers, distributieopleggers en containeraanhangwagens. Dit zijn robuuste trailers. Niet voor niets behoren Floor-trailers nog steeds tot de sterkste trailers die er zijn.

Onderhoud Floor-trailer

Floor-trailers verlangen specifiek onderhoud. Wij hebben de technieken en materialen in huis die benodigd zijn voor het onderhouden of repareren van deze trailers. Daarom hebben we veel Floor-trailers in onderhoud. We vervangen versleten onderdelen, asstellen of vloeren, en we verrichten reparaties aan het besturingssysteem of de remmen.

Floor-aanhangwagens en -opleggers

Schade aan uw Floor-aanhangwagen of -oplegger? Of een oude Floor-trailer laten reviseren? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Naast Floor-aanhangwagens en -opleggers repareren we ook andere merken trailers.