Trailer service

Wij verzorgen trailer service voor zware opleggers, Floor-trailers en aparte trailers, zoals steentrailers, semi-diepladers, kraantrailers en 1-, 2- en 3-assige opleggers. Trailer service houdt in dat we de trailer keuren (APK) en eventuele daaruit volgende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Op die manier kan de trailer weer veilig de weg op.

Service en onderhoud trailers

Het onderhoud dat we naar aanleiding van een trailer-APK verrichten is afhankelijk van het type trailer. Een gestuurde trailer met centrale smering heeft bijvoorbeeld jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig. Heeft een trailer geen centrale smering, dan is onderhoud meestal om de drie maanden nodig. Echter, in de meeste gevallen zien we een trailer pas na een jaar terug. In gezamenlijk overleg bespreken we wanneer een trailer een servicebeurt nodig heeft.

Trailerservice Wijchen

De trailerservice vindt plaats in onze werkplaats in Wijchen. Daar werken we ook op zaterdag. Trailerservice en -onderhoud doen we bij voorkeur in het weekend, zodat onze klanten hun trailer of aanhanger doordeweeks niet stil hoeven te zetten voor klein onderhoud. Voor service- en onderhoudswerkzaamheden kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om tijdens reparatie- of onderhoudswerkzaamheden aan uw trailer onze huur trailer tegen een gereduceerd tarief te huren.

Een servicebeurt voor één of meerdere trailers plannen? Neem contact op.