Trailer verhuur

Bij Van Wees hebben we meerdere Floor-trailers te huur. Dit zijn degelijke, sterke trailers die geschikt zijn voor goederenvervoer en winkeldistributie. De trailers zijn voorzien van een laadklep en gestuurde achteras. U kunt de trailers huren wanneer uw huidige trailer bijvoorbeeld gerepareerd wordt of een onderhoudsbeurt krijgt, maar ook wanneer u tijdelijk met een capaciteitsprobleem zit. De trailers zijn te huur voor onbepaalde duur. Voorafgaand aan de trailer huur bespreken we voor welke periode u de trailer huurt.

Vervangende trailer huren

Wanneer u een trailer bij ons laat onderhouden of repareren, bieden we u de mogelijkheid om een Floor-trailer als vervangende trailer te huren. Dat maakt deel uit van onze service. Met onze verhuurtrailer kunt u dan toch de weg op en werkzaamheden voortzetten, zodat planningen niet in de war lopen.

Trailerhuur Wijchen

Trailerhuur in Wijchen gezocht? Neem voor meer informatie over het huurtarief van onze huurtrailer contact met ons op. Wanneer u de trailer huurt, kunt u deze zelf ophalen bij onze werkplaats in Wijchen. Voorafgaand aan de verhuur stellen we een huurcontract op, zodat u een bewijs heeft dat de aanhanger verzekerd is. Dit contract geldt ook als huurbewijs.

Trailer 1

Trailer 2

Trailer 3