Dhollandia-laadkleppen

Dhollandia is de grootste leverancier van laadkleppen in Europa. Van Wees Wijchen is sinds 2012 officieel dealer van Dhollandia. We verkopen Dhollandia-laadkleppen en -onderdelen en onderhouden en repareren deze laadkleppen. Ook monteren we Dhollandia-laadkleppen op trailers, op maat en voor verschillende laadvermogens.

Laadklep Dhollandia

Dhollandia maakt al sinds 1968 hydraulische laadkleppen en liften. Als marktleider in Europa produceren zij veilige, betrouwbare laadkleppen met hefvermogens van 150 kilo tot 16.000 kilo. De mechanische, hydraulische en elektrische onderdelen van de Dhollandia-laadklep worden voor het overgrote deel ook in hun eigen fabriek vervaardigd. Meer informatie vind je op www.dhollandia.com.

Dhollandia-laadklep storing

Voor de pechservice zijn wij aangesloten bij het netwerk van Dhollandia. Wanneer er binnen een straal van 50 kilometer rondom Wijchen een Dhollandia-laadklep kapot gaat, verzorgen we service via onze 24/7-storingsdienst. Deze is bereikbaar via: 06 – 24273680. Naast Dhollandia-laadkleppen repareren en onderhouden wij ook laadkleppen van Dautel.

Dhollandia-laadklep onderdelen

Op zoek naar onderdelen voor een Dhollandia-laadklep? Cilinders, schakelaars, motoren, ventielen, spoelen, pompen, pennen, aggregaten, slangen en koppelingen, kabels en stekkers en meer. Wij leveren alle Dhollandia-onderdelen. Neem contact op voor meer informatie.