Carrosserie reparatie

Naast carrosseriebouw voeren we ook iedere carrosserie reparatie uit. Alle benodigde onderdelen en materialen zijn beschikbaar in onze werkplaats. Reparaties die we aan de carrosserie uitvoeren, zijn bijvoorbeeld:

  • het vernieuwen van wanden en vloeren;
  • het inbouwen van compartimenteringen;
  • het plaatsen van laadkleppen of deuren;

Carrosserie beschadigd?

We sluiten geen servicecontracten af, maar repareren wanneer dat nodig is. Is een carrosserie beschadigd? Dan repareren we het beschadigde onderdeel en kijken ook de rest van het voertuig . Wanneer er dan onverhoopt andere beschadigingen of slijtages aan het licht komen, repareren we die ook. Uiteraard in overleg met de klant. Zo weten we namelijk zeker dat u weer veilig de weg op kunt en lange tijd storingvrij kunt rijden.

Carrosserie-onderdelen

Alle carrosserie-onderdelen voor vrachtwagens en trailers hebben wij beschikbaar. Bijvoorbeeld gasveren en plaatwerk, maar ook verlichting. Hierdoor kunnen we carrosserie reparaties snel en met originele onderdelen uitvoeren. Ook maatwerk is geen probleem. Ieder carrosserie-onderdeel kunnen we op maat ontwerpen en monteren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.