Carrosserie bouw

Carrosserie bouw, oftewel het compleet opnieuw opbouwen van een nieuwe laadbak of trailer, doen we alleen op maat. We bouwen bijvoorbeeld gesloten laadbakken, open laadbakken en koel/vries carrosserieën, maar kunnen ook uw huidige carrosserie op een nieuw chassis bouwen. We zijn onder meer gespecialiseerd in carosseriebouw van vrachtwagens.

Bouw carrosserie op maat

Voordat we beginnen met het bouwen van de carrosserie gaan we met u in overleg. Waaraan moet de laadbak of het wisselsysteem voldoen? Wat zijn de maten? Aan welke eisen moet de vloer voldoen en op welke manier wordt de laadbak beladen? Moet er een laadklep gemonteerd worden of alleen deuren? Daar houden we rekening mee tijdens de bouw van de carrosserie. Nadat we al uw wensen en eisen hebben doorgesproken, gaan we aan de slag met de bouw.

Carrosseriebouw Wijchen

In onze werkplaats in Wijchen bouwen we de volgende carrosserieën:

  • Koel- en vriesbakken
  • Wisselsystemen
  • Open en gesloten laadbakken
  • Distributiebakken

Veel carrosserieën die we bouwen zijn bestemd voor onder meer de distributiesector en voedingsmiddelentransport. De oplevering van een nieuwe carrosserie is ongeveer vier tot zes weken. Neem contact op voor meer informatie.